TAKE AWAY VOOR KERST 24 DECEMBER
Voorgerechten
- Huisgemaakte terrine van ganzenlever, brioche en uienconfituur 28.00€
- Duo van wildpastei, toast en uienconfituur 16.00€
- Oesters Gillardeau 6.00€ per stuk
- 6 scampi’s van de chef (tomaat/basilicum/ui/look/paddenstoelen) 20.00€
- 3 zeetongrolletjes met fijne groentjes, broccoli mousse en een sausje met witte wijn 28.00€
Hoofdgerechten
- Rollade van fazant met pistache nootjes , sausje brabançonne, wintergarnituur 38.00€
- Filet van hinde, sausje rode vruchten, wintergarnituur 40.00€
- Papillot van griet en zalm, sausje van rode curry en kokosmelk, fregola sarda 35.00€
- Stoofpotje van everzwijn 30.00€
- Kreeft belle vue 700 à 800 gr 85.00€
Een aangepast wijntje erbij ? Vraag naar onze suggesties
Bestellingen voor Kerst uiterlijk 20 december
Alle bestellingen dienen afgehaald te worden op 24 december tussen 14 en 15u
Wij zijn open op zondag 15/22/29 december … ready to party
Team Korte Vest
02/361 30 21