TRAITEUR KERST EN EINDEJAAR 2023
NINOOFSESTEENWEG 40 – 1500 HALLE – 02/361 30 21
VOORGERECHTEN
Huisgemaakte terrine van ganzenlever, brioche en uienconfituur – 24.00€
Duo van wildpastei, toast en uienconfituur – 16.00€
Oesters Gillardeau – 6.00€ per stuk
6 scampi’s van de chef (tomaat/basilicum/ui/look/paddenstoelen) – 18.00€
3 zeetongrolletjes met fijne groentjes, broccoli mousse en een sausje met witte wijn – 26.00€
HOOFDGERECHTEN
Rollade van fazant met pistache nootjes , sausje brabançonne, wintergarnituur – 35.00€
Filet van hinde, sausje rode vruchten, wintergarnituur – 38.00€
Medaillon van zeeduivel met spinazie en zalm, sausje schaaldieren en fregola sarda – 32.00€
Stoofpotje van everzwijn – 23.00€
Kreeft belle vue 700 à 800 gr – 85.00€
Filet van hinde, sausje rode vruchten, wintergarnituur – 38.00€
Medaillon van zeeduivel met spinazie en zalm, sausje schaaldieren en fregola sarda – 32.00€
Stoofpotje van everzwijn – 23.00€
Kreeft belle vue 700 à 800 gr – 85.00€
Een aangepast wijntje erbij ? Vraag naar onze suggesties
Bestellingen voor Kerst uiterlijk 20 december – Bestellingen voor Nieuwjaar uiterlijk 26 december
Alle bestellingen dienen afgehaald te worden op 24 en 31 december tussen 14 en 15u